tisdag 9 september 2008

Lägesrapport - Med Stefan

Stefan känner att det är läge att oxå kommentera lite om Lördagens events å lite sånt. Stefan hade en ganska tuff kväll med ett konstant intag av alkholhaltiga rusdrycker av det starkare slaget, det slaget Stefan mycket väl vet att han inte ska dricka eftersom han alltid blir lika pissnitad. Det här är något som Stefan alltid totalt lyckas glömma när det väl bjuds upp till eldvatten. Och det här med glömma är ett återkommande tema då Stefan har en tendens att glömma bort 99% av allt som hänt under tiden man varit påverkad av det här eldvattnet.

Det är dock ej bara negativt då Stefan har en tendens att tappa alla spärrar och bli smått psycho under det här eldvattenstillståndet och den här kvällen var inget undantag. För att undvika "dagen efter ångest" så tror jag att den här minnesgrejen är en omedveten psykisk handling av min annars så eminenta hjärna. Saker som ryktet säger Stefan ägnat sig åt är smygfotografering, lån av en orientalisk sjal som placerades snyggt på huvet, stalking av brudar på busstationen och rena gallskrik i bussen på väg hem.

Han ska oxå på vägen till Statoil, som är fyllekäksmeckat här, ha frågat tjejerna som sedan faktsikt följde med hem till Affe om dem gillade korv och att det isf erbjöds två st. Samtalet som utspelades skall ha fortsatt i samma anda och Affe hade tydligen börjat fundera ut ett uppläxningstal till Stefan om hur man ska bete sig när tjejer finns runtomkring. Det här behövde aldrig genomföras för av nån anledning så följde tjejerna med hem, kanske för att tjejer gillar svin, kanske för att dem var dumma korkade fjortisar som nyligen uppgraderat sina blöjor till bindor.

Dock så genomfördes inga försök från varken Stefan eller Affes sida att få idka kopulering eller andra syndiga saker med dem här flickorna. För Stefans del beror det mest på att dem var nyfödda å Stefan lika gärna kunde ha varit deras pappa. Eller så kan det bero på at stefan var full som fan å inte hade koll på nånting. Vad som är sant får ni själva gissa.

Vad det gäller Affes challenge med Bella så tror Stefan att han har tagit vatten över sitt huvud då han känner igen den sortens flicka som Bella verkar vara. En naiv korkad sådan. Kort å gott en helt vanlig tjej. Men då den här challengen ger hela 50p så känner Stefan att han måste vara på den säkra sidan och vid ett obevakat tillfälle under fyllan så fick Stefan tag i Affes mobil och skickade ett strategiskt sms till Bella, alla medel är tillåtna.

Kan tyckas lite fult kanske men Stefan fick sitt straff de två efterföljande dagarna då han fick uppleva en av sina beryktade helvetes tvådagarsbakfyllor. Dem är inte att leka med.

Appropå Affes planer för onsdagen med Bella så vill Stefan ge ett förslag. Gör ingenting, det är fotboll för helvete å vi ska åka till stan å käka å ta ett par öl på nån schysst pub. Väljer man en brud före fotboll så är man ute på djupt vatten.

Inga kommentarer: